Het was al een tijdje hangende, maar nu is het officieel! Ben Boute geeft de fakkel door na jaren deze taak op zich te hebben genomen. Ben wil zich opnieuw van zijn beste kant laten zien in het eerste team en zal nog steeds ondersteunen en actief blijven als coach van een van de vele teams die Leuven Chiefs ondertussen rijk is. Hij wil zich ook meer kunnen toeleggen op de nationale teams en daarvoor willen we als club hem natuurlijk graag de mogelijkheid geven en de tijd die daarvoor nodig is. En daarbovenop heeft hij natuurlijk ook zijn papa verplichtingen . Dit alles laat hem niet meer toe deze taak verder op te nemen. 

De nieuwe jeugd co-ordinator is MICKEY EVERS. Voor velen geen onbekende en hieronder laten we hem dan ook even aan het woord om zichzelf voor te stellen.


We kunnen dus zowel Ben als Mickey hartelijk bedanken voor alle tijd die ze in onze jeugd willen steken en we zijn dan ook enorm blij dat ze beide onze jongens en meisjes verder willen begeleiden. Veel succes gewenst beide in het vervolg van jullie ijshockey avontuur!!

aan het woord Mickey Evers:

Hallo iedereen, 

Ik ben Mickey Evers en ben al sinds mijn jonge jaren lid bij Leuven Chiefs. Vanaf volgend jaar zal ik de uitdaging aangaan om onze jeugd te ondersteunen als jeugd coordinator.

Zelf heb ik 27 seizoenen voor de club gespeeld waarvan 12 in de eerste ploeg. Jammer genoeg door blessure ben ik afgelopen jaar moeten stoppen. Tijdens mijn laatste jaren als speler, was ik al reeds coach bij de recreanten (DIV3 & RSR), dus ben al even actief als coach. Nu wil ik graag mijn passie doorgeven aan de jongeren. Dit jaar ben ik gestart als coach bij u14. Door de goede ervaring van afgelopen seizoen wil ik mij meer bezig houden met de jeugd en daarom heb ik voor de avontuur gekozen.

Als kind van de club wil ik deze naar een hoger niveau brengen en de jeugd aantrekkelijker maken voor de buitenwereld. 

Bij vragen of opmerkingen spreek me gerust aan. Je zal mij elke maandag, dinsdag en donderdag kunnen vinden op de ijsbaan.

Tot binnenkort!