Gisterenavond was het de teamvoorstelling van Leuven Chiefs. Deze keer niet bij onze vertrouwelijke Sponsor in Den thuis, AB-INBEV, maar in een gebouw van onze nieuwe hoofdsponsor ACI Entreprises . Natuurlijk konden we rekenen op de Stella Artois om de kelen te smeren.
 

Gisterenavond was het de teamvoorstelling van Leuven Chiefs.
Deze keer niet bij onze vertrouwelijke Sponsor in Den thuis, AB-INBEV, maar in een gebouw van onze nieuwe hoofdsponsor ACI Entreprises . Natuurlijk konden we rekenen op de Stella Artois om de kelen te smeren.
Dit gezegd zijnde was de teamvoorstelling er 1 om een nieuw begin aan te kondigen voor onze Leuven Chiefs. Met een nieuw logo, een stevige uit de kluiten gewassen ploeg , een coaching trio, een omkadering van menig vrijwilliger gaan we er volop voor om Leuven Chiefs terug naar de top te loodsen en in afzienbare tijd terug kampioen te laten spelen. De krijtlijnen zijn gezet, de basis is er, nu is het tijd om sportief te laten zijn dat we anders voor de dag zullen komen dan wat men van Leuven Chiefs denkt. Ook kwamen de hoofdsponsor Guillaume Houtekier en de schepen van Sport van Leuven Johan Geleyns aan het woord en ook zij drukten nog eens hun sterke geloof uit in de uitbouw en de ontwikkeling van de ganse club en het eerste team. Onze hoofcoach Pascal Ryser, die onze mannen naar de overwinning zal trachten te leiden verwoordde het zo:
"I would like to thank you for your welcome and for being here for your Leuven Chiefs.
I'm new here and I have to say that I've been wonderfully received in your beautiful part of Belgium
As far as the Leuven Chiefs are concerned, we'll be working hard to keep you happy, and while I can't promise you that we'll win the Beneliga from this year, I can assure you that my team and I will do our best to satisfy you.
I look forward to seeing you all at Chiefs games.
Have a great season with the Chiefs family"
Met deze woorden wil ik dan ook nogmaals alle vrijwilligers, sponsors , coaches en de talloze mensen achter de schermen bedanken om in ons verhaal te geloven en er mee de schouders onder te zetten.
WE ARE CHIEFS!
de voorzitter